ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση σε διευθυντή του νοσοκομείου Νίκαιας

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση σε διευθυντή του νοσοκομείου Νίκαιας

Ενέδρα στον διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού της Νίκαιας έστησαν δύο άγνωστοι το μεσημέρι της Πέμπτης -Το θύμα διακομίστηκε στο Τζάνειο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του - Ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

«Μάλλον με μπέρδεψαν με άλλον» υποστηρίζει ο γιατρός που δέχτηκε τρεις σφαίρες

Προειδοποιητικού χαρακτήρα ήταν σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ η αιματηρή επίθεση κατά του διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Νίκαιας. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι αν οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν θα μπορούσαν να το είχαν κάνει.

Για την αστυνομία προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με αυτό της ληστείας να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες καθώς οι δράστες δεν πήραν τη τσάντα του γιατρού, που ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Εξετάζονται προσωπικές διαφορές, οικονομικά κίνητρα, λόγω και της ειδικότητας του γιατρού, ακόμη και η περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.

upl572b6b5d07f93

«Μάλλον με μπέρδεψαν με άλλον»

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, λέει ότι μάλλον οι σφαίρες δεν πήγαιναν για τον ίδιο.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:50 το μεσημέρι την την ώρα που ο 51χρονος βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του στη συμβολή των οδών Κηφισσού και Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άνδρες έστησαν την ενέδρα στη Λεωφόρο Κηφισού την ώρα που ο γιατρός κινούταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των ΙΚΕΑ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαριστεί αν είχε προηγηθεί κάποια ληστεία.

Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή πλησίασαν το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις