ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Επεισοδιακή σύλληψη τσαντάκια - Στα 7.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία του

Ηράκλειο: Επεισοδιακή σύλληψη τσαντάκια - Στα 7.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία του

Σε … επικερδή επιχείρηση είχε μετατρέψει την αρπαγή τσαντών ένας 37χρονος στο Ηράκλειο, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ανυποψίαστων περαστικών.

Ο 37χρονος που είχε διαπράξει 17 αρπαγές τσαντών με λεία από τα κλεμμένα αντικείμενα ύψους 7.700 ευρώ, συνελήφθη και για απείθεια, αφού η «συνάντησή» του με τους αστυνομικούς ήταν επεισοδιακή.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 37χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς αντιστάθηκε σθεναρά.

Η αστυνομική έρευνα κατέδειξε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει συνολικά 17 αρπαγές τσαντών αφαιρώντας χρήματα ύψους 2.700 ευρώ καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα, γυαλικά ηλίου, κ.ά., αξίας περίπου 5.000 ευρώ.

Εξάλλου, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποιούσε ο 37χρονος για να προσεγγίζει και να κλέβει τα ανυποψίαστα θύματά του.

Σχετικές ειδήσεις