ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσπρωτία: Το νέο στοιχείο που φέρνει ανατροπή στο θρίλερ με το αποκεφαλισμένο πτώμα

Θεσπρωτία: Το νέο στοιχείο που φέρνει ανατροπή στο θρίλερ με το αποκεφαλισμένο πτώμα

Ένα στοιχείο που προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε χθες (09/05) σε στάβλο σε περιοχή της Γλυκής Παραμυθιάς συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το epiruspost.gr, από τη νεκροψία - νεκροτομή που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, προέκυψε ότι το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμό, πριν αποκεφαλιστεί.

Ο δράστης, όπως δείχνουν τα στοιχεία, πυροβόλησε τον 25χρονο μια φορά με κυνηγετικό όπλο, στην περιοχή του λαιμού και κατόπιν ακολούθησε ο αποκεφαλισμός. Το τραύμα ήταν τυφλό και το μονόβολο βρέθηκε στον πνεύμονα του θύματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο χρόνος του θανάτου, υπολογίζεται στις εννέα το βράδυ της Κυριακής. Στο ακέφαλο πτώμα, δεν υπήρχαν εκδορές, ούτε το παραμικρό τραύμα, γεγονός που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη και μάλλον το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει καμία αντίσταση.

Το στοιχείο αυτό δίνει νέα τροπή στην αστυνομική έρευνα, η οποία κινείται πλέον και σε άλλους χώρους, πέραν των συμπατριωτών του θύματος.

Εκτιμάται ότι ο δράστης θέλησε με τον αποκεφαλισμό να εξαφανίσει τα ίχνη του πυροβολισμού που είχαν προηγηθεί. Έτσι δεν αποκλείεται η αρχική εκτίμηση περί συμβολαίου θανάτου που κρύβει έγκλημα τιμής ή χτύπημα της οργανωμένης μαφίας, να απέχει από τα πραγματικά κίνητρα του εγκλήματος, τα οποία διερευνώνται πλέον με βάση τα νέα δεδομένα.

Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου.

Ανακρίνουν συγγενικό του πρόσωπο - Έλεγχοι στα σύνορα

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, ανακρίνοντας και ένα συγγενικό πρόσωπο του θύματος, που επίσης ζει στην Θεσπρωτία, αλλά στάθηκε μέχρι στιγμής αδύνατον, μιας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Αυξημένοι είναι οι έλεγχοι στα ελληνοαλβανικά σύνορα, αφού εικάζεται πως οι δράστες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στη γείτονα χώρα, εάν δεν το έχουν ήδη καταφέρει.

Μάλιστα έχει ήδη ζητηθεί και η βοήθεια της αλβανικής Αστυνομίας, μιας και στο πτώμα του άτυχου 25χρονου υπήρχαν κάποια τατουάζ, τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη φυλακή, στην οποία είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος δούλευε και στο παρελθόν σε κτηνοτροφική επιχείρηση στην Ήπειρο και τους τελευταίους δυο μήνες στην Ποταμιά Γλυκής, πιθανότατα-όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.-για να χρησιμοποιεί τις σταβλικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ερημικές τοποθεσίες, ως κρησφύγετα, προκειμένου να κρύβεται από κάποιους που τον κυνηγούσαν. Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνουν στο epirusgate και οι κάτοικοι της Ποταμιάς και της Γλυκής, που δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός και λένε πως ο 25χρονος δεν πλησίασε ποτέ σε κάποια από τα καφενεία της περιοχής και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις 20 περίπου οικογένειες των Αλβανών που ζουν στα συγκεκριμένα χωριά.

Σχετικές ειδήσεις