ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Πώς δρούσε, πώς συνελήφθη και τι είπε στην Αστυνομία

Αυτός είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Πώς δρούσε, πώς συνελήφθη και τι είπε στην Αστυνομία

Σχεδόν επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (25/05) ο«δράκος»που είχε σκορπίσει τον τρόμο στο Μαρούσι, με τις επιθέσεις του σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Η αστυνομία βρισκόταν ήδη στα ίχνη του καθώς δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει τις επιθέσεις που δέχθηκαν από έναν «εύσωμο άνδρα με γυαλιά», σε διάβαση που βρίσκεται στο Μαρούσι, την περασμένη Δευτέρα (23/05).

Σήμερα τα ξημερώματα όμως, κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι όταν ο «δράκος» επιχείρησε να επιτεθεί σε μια τρίτη γυναίκα, εκείνη αντέδρασε κι άρχισε να φωνάζει. Παρά το ότι προσπάθησε να της κλείσει το στόμα, οι φωνές της γυναίκας ξύπνησαν τους κατοίκους της περιοχής.

Κάποιοι από αυτούς ενημέρωσαν την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο κι άρχισαν να ψάχνουν την περιοχή.

Αν και ο δράστης είχε απομακρυνθεί, δεν πρόλαβε να πάει μακριά καθώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ελευθερίας και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής όπου κλήθηκαν και πήγαν και τα δύο από τα θύματά του, τα οποία τον αναγνώρισαν ως τον δράστη των επιθέσεων εναντίον τους.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες φέρει αμυχές (πιθανά από τα θύματά του, που προσπαθούσαν να αντισταθούν στην επίθεση) ενώ είχε μαζί του και μια μονωτική ταινία.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Αστυνομία, από τα όσα λέει ο συλληφθείς, συμπεραίνουν ότι μάλλον έχει κάποια διανοητικα προβλήματα.

Διαβάστε στο cnn.gr, τι είπε ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων, στην Αστυνομία.

Δείτε εδώ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις