ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγραφιώτου: Γιατί ο «δράκος» του Αμαρουσίου θεωρείται ο νούμερο 1 ύποπτος;

Αγραφιώτου: Γιατί ο «δράκος» του Αμαρουσίου θεωρείται ο νούμερο 1 ύποπτος;

Ο επίδοξος «δράκος» του Αμαρουσίου θεωρείται από τις Αρχές ο Νο1 ύποπτος για την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, στο υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Βασικός ύποπτος για την πρωτοφανούς σκαιότητας δολοφονία της 69χρονης Αγραφιώτου θεωρείται ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, που είχε επιτεθεί σε έξι γυναίκες την ώρα που αυτές διέσχιζαν υπόγειες διαβάσεις.

Ποια τα κοινά στοιχεία με την υπόθεση της Αγραφιώτου;

Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό πίσω από τη δολοφονία της Αγραφιώτου να βρίσκεται ο «δράκος» καθώς στις τρεις από τις έξι σεξουαλικές επιθέσεις που καταγγέλθηκαν, ο δράστης είχε επιτεθεί στα θύματά του από πίσω. Στη συνέχεια τις έριξε κάτω και επιχείρησε να τους βγάλει το παντελόνι. Κάτι παρόμοιο θεωρούν ότι έγινε και στην 69χρονη. Ο δολοφόνος την πέταξε με μίσος στις σκάλες και την έσυρε μέχρι το τρίτο υπόγειο σκοτεινό πάρκινγκ.

Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι ότι η πρώτη σεξουαλική επίθεση του δράστη καταγράφεται το πρωί της 19ης Απριλίου, δύο μέρες πριν την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτη.

Η περιοχή που βρέθηκε νεκρή η Αγραφιώτου βρίσκεται στην ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου».

Τέλος, σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις του, οι γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τσάντες με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα τα οποία ο δράστης δεν αφαίρεσε. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της 69χρονης, δίπλα στο πτώμα της οποίας βρέθηκε η τσάντα της με χρήματα, κινητό, στοιχεία ταυτότητας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχετικές ειδήσεις