ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στο Μαρούσι: Τι δηλώνει ο «δράκος» για την Αγραφιώτου;

Θρίλερ στο Μαρούσι: Τι δηλώνει ο «δράκος» για την Αγραφιώτου;

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα για την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, αν και τα πρώτα στοιχεία από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν δείχνουν τον 30χρονο «δράκο».

«Είχα επιτεθεί και σε κάποια άλλη γυναίκα που ήταν σε υπόγειο αλλά δεν θυμάμαι που» είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου κατά τη διάρκεια της τριήμερης ανάκρισης του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Η φράση αυτή κίνησε το ενδιαφέρον των Αρχών, ωστόσο η μετέπειτα περιγραφή για το σκηνικό της επίθεσης δεν ταιριάζει με το υπόγειο του πάρκινγκ, όπου βρέθηκε νεκρή 69χρονη Ελευθερία.

Όταν τον ρωτούν αν έχει πάει στο σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Χατζηαντωνίου και Δημ. Ράλλη, δεν τους δίνει σαφή απάντηση καθώς μία λέει ότι έχει πάει, μετά πως όχι.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ακόμη και μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για την παρουσία του 30χρονου στον χώρο του εγκλήματος, δίνουν ποσοστό 80% να είναι αυτός ο δράστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

Σχετικές ειδήσεις