ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγραφιώτου: Σεσημασμένος βιαστής ο δολοφόνος της; - Ποια τα νέα στοιχεία

Αγραφιώτου: Σεσημασμένος βιαστής ο δολοφόνος της; - Ποια τα νέα στοιχεία

Τον δράστη της φρικτής δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου αναζητούν εναγωνίως οι αρχές, με τους αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής να έχουν ανασύρει δεκάδες φακέλους σεσημασμένων βιαστών και δραστών, μήπως και εντοπίσουν κάποιο στοιχείο.

Τα ίχνη του δολοφόνου της 69χρονης αναζητά η ΕΛ.ΑΣ, με τους αξιωματικούς να επικεντρώνονται στους σεσημασμένους βιαστές που κινούνταν στο Μαρούσι και στα βόρεια προάστια. Εξετάζουν ξανά τις υποθέσεις τους και θα αρχίσουν να αποκλείουν όποιους δεν παρουσιάζουν κοινά στοιχεία με τον τρόπο δράσης του δολοφόνου της Αγραφιώτου.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνους που επέδειξαν ιδιαίτερη βιαιότητα στις επιθέσεις που οδήγησαν σε βιασμό ή ασέλγεια.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της δολοφονίας της Αγραφιώτου

Σε εκείνους που είχαν συγκεκριμένα σημεία δράσης, και κυρίως σε αυτούς που έστηναν «ενέδρα» στα θύματά τους σε χώρους καταστημάτων ή υπογείων γκαράζ, όπως και κλιμακοστασίων.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εξετάζοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται για κατά συρροή μανιακό βιαστή, επιχείρησαν να εξηγήσουν γιατί δεν προέβη σε μία νέα επίθεση το χρονικό διάστημα των 34 ημερών μέχρι τον εντοπισμό της σορού.

Σύμφωνα με πηγές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πιθανόν ο δράστης έφθασε για πρώτη φορά στο έγκλημα, και ενδεχομένως βρίσκεται σε ένα στάδιο συνειδητοποίησης της πράξης του, η οποία αν διαπιστώσει πως του «άρεσε», δεν αποκλείεται να επαναλάβει... τις άρρωστες πράξεις του.

Σχετικές ειδήσεις