ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στη Λαμία: Οι ληστές χτύπησαν τους ιδιοκτήτες στο κεφάλι με λοστούς! (video)

Σοκ στη Λαμία: Οι ληστές χτύπησαν τους ιδιοκτήτες στο κεφάλι με λοστούς! (video)

Στιγμές μεγάλης αγωνίας έζησαν δυο άδέρφια ηλικίας 33 και 32 ετών στη Λαμία, όταν έπιασαν «επ' αυτοφώρω» τους ληστές που είχαν μπει στην επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με το lamiareport, οι πέντε αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν στους ιδιοκτήτες με λοστούς και ξύλα.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Ιουνίου, όταν οι ιδιοκτήτες ενημερώθηκαν από την εταιρεία security, ότι κάτι συμβαίνει και πιθανότατα υπάρχει παραβίαση στο χώρο και τα δυο αδέλφια που μένουν πολύ κοντά, έσπευσαν άμεσα.

Μάλιστα, σε βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνονται οι πέντε κουκουλοφόροι ληστές που παραβίασαν την κεντρική είσοδο και έβαλαν μέσα το αυτοκίνητο για να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια οι τρεις μπήκαν μέσα και άρχισαν να ψάχνουν στα γραφεία.

Με βάση το lamiareport, όταν έφτασαν τα δύο αδέρφια, έγινε πραγματική μάχη σώμα με σώμα.

Ενώ οι ιδιόκτητες κατάφεραν αρχικά να εξουδετερώσουν τους δυο από αυτούς, στη συνέχεια βγήκαν και οι άλλοι τρεις με σιδερένιους λοστούς και ξύλα στα χέρια, με τα οποία επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια, που δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια τους.

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες, προσπαθούν να χτυπήσουν με τους λοστούς και τα ξύλα τους ιδιοκτήτες στο κεφάλι και όπου αλλού μπορούν.

Τελικά οι ληστές έφυγαν άπραγοι, αφήνοντας εκεί το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας μόνο 100 ευρώ που βρήκαν στο συρτάρι του ταμείου.

Τα δυο αδέλφια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σχετικές ειδήσεις