ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Είναι αυτός ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου;

Είναι αυτός ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου;

Νέα τροπή στο θρίλερ της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει μαρτυρία - φωτιά.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» και περιγράφει σήμερα η εφημερίδα «Espresso», τρεις ημέρες πριν εξαφανιστεί η 69χρονη, μία γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα φαλακρό άνδρα στο υπόγειο του ίδιου σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία, πρόκειται για έναν άνδρα 55 με 60 χρόνων, ύψους περίπου 1,75 μ. και μέτριας σωματικής διάπλασης, ο οποίος στις 18 Απριλίου είχε στήσει καρτέρι σε μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας ανέφερε πως γύρω στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 18 Απριλίου πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο πρώτο υπόγειο γκαράζ και κατευθύνθηκε στο ασανσέρ.

Όταν άνοιξε η πόρτα, είδε στα δεξιά της έναν άντρα με την παραπάνω περιγραφή, ο οποίος ήλεγχε το χώρο.

Μάλιστα, προσπάθησε να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όταν αντιλήφθηκε ότι εκείνος γύρισε απότομα, με διάθεση να την σπρώξει πάλι στο ασανσέρ.

Η γυναίκα πήρε ενστικτωδώς ένα καλάθι από τη στοίβα και το σήκωσε απειλητικά προς το μέρος του, λέγοντάς του: «Φύγε, γιατί θα στο φέρω στο κεφάλι και θα φωνάξω!».

Τελικά, ο άντρας μπήκε στο ασανσέρ και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την προηγούμενη μαρτυρία ενός υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ο οποίος είχε αναφέρει πως περίπου τρεις μήνες πριν από το έγκλημα είχε βοηθήσει μία ξανθιά γυναίκα, γύρω στα 50, η οποία απειλήθηκε από έναν άγνωστο άνδρα στο 3ο υπόγειο.

Σχετικές ειδήσεις