ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στα Λιμανάκια: Τον χτυπούσαν με ανεμιστήρα πριν τον κάψουν

Έγκλημα στα Λιμανάκια: Τον χτυπούσαν με ανεμιστήρα πριν τον κάψουν

Δεν χωράει ο νους τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι φονιάδες - Χτυπούσαν στο κεφάλι με ανεμιστήρα το θύμα τους - Όλα έγιναν λόγω μιας «σεξουαλικής παρενόχλησης»

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ ημέρες για να ταυτοποιηθεί το πτώμα που είχε βρεθεί απανθρακωμένο τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουνίου, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και δύο ακόμα για να βρεθούν οι δράστες της δολοφονίας.

Εξ αρχής, η περίπτωση ήταν πρωτοφανής. Μια απανθρακωμένη σορός, «ζητούσε» ταυτότητα καθώς η κατάσταση την οποία είχε βρεθεί δεν επέτρεπε την ταυτοποίησή της, ούτε καν τον υπολογισμό της ηλικίας του θύματος.

Τελικά, η αστυνομία χρειάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα τατουάζ που έφερε η σορός για να αναγνωριστεί. Επρόκειτο για έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σήμερα Σάββατο, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνίασε την υπόθεση.

Δράστες είναι ένας 34χρονος και η 19χρονη σύντροφός του ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και μια ακόμα 19χρονη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Τότε μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να χτυπάει, με τα χέρια και έναν ανεμιστήρα, το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός του 50χρονου, ενώ στη συνέχεια τον έκαψαν.

Κατόπιν οι δράστες επέστρεψαν στην οικία και προσπάθησαν να την καθαρίσουν, ενώ την έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος.

Στην προσπάθεια αυτή, τους βοήθησε μία 19χρονη. Οι δράστες εξεταζόμενοι επιβεβαίωσαν τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 34χρονου και της 19χρονης, με τα οποία συνελήφθησαν.

Σχετικές ειδήσεις