ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στο Άργος: Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν επιχειρηματία (photos)

Τρόμος στο Άργος: Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν επιχειρηματία (photos)

Θύματα ένοπλης ληστείας έπεσαν μέσα στο σπίτι τους στην Άκοβα Άργους, ένας επιχειρηματίας και η σύζυγός του.

Τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους έζησαν σήμερα (27/6) το πρωί, ένας 53χρονος επιχειρηματίας εμπορίας και συσκευασίας κρεάτων και η 48χρονη σύζυγός του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 09:30, όταν ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του για να πάει στην επιχείρησή του. Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την απειλή Καλάσνικοφ και πιστολιών τον έβαλαν μέσα στο σπίτι.

Εκεί έδεσαν τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, τους φίμωσαν, τους λήστεψαν παίρνοντας πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο θύματος.

Οι ληστές κατευθύνθηκαν προς την Καρυά της ορεινής Αργολίδας και στην περιοχή Σταθέϊκα πέταξαν στο γκρεμό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και διέφυγαν, προφανώς, με άλλο αυτοκίνητο συνεργού τους, ο οποίος τους περίμενε.

Όταν κατάφερε να λυθεί ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την ορεινή Αργολίδα και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων ληστών.

Γερανοφόρο όχημα, ανέσυρε από τον γκρεμό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, για να ελεγχθεί από την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα και προανάκριση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο της ληστείας

Σχετικές ειδήσεις