ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κι άλλη ανήλικη θύμα ασέλγειας από συγγενή της - Ήταν μόλις 4 ετών!

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κι άλλη ανήλικη θύμα ασέλγειας από συγγενή της - Ήταν μόλις 4 ετών!

Δεν το χωρά ο νους, πώς κάποιος μπορεί να ασελγεί σε ανήλικο παιδί, πόσο μάλλον αν αυτό είναι και συγγενής του.

Στην περίπτωση αυτή, θύμα ήταν ένα κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τεσσάρων ετών και δράστης ο πατέρας της, γιατρός παθολόγος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη χθες Παρασκευή (08/07) από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Τη σχετική καταγγελία έκανε η εν διαστάσει συζύγος του συλληφθέντα και η μητέρα της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε και δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του, στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης κατασχέθηκαν επίσης και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις