ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δικάζονται σήμερα οι Σακκάς - Σεϊσίδης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το κρησφύγετό τους

Δικάζονται σήμερα οι Σακκάς - Σεϊσίδης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το κρησφύγετό τους

Στο Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα βρεθούν σήμερα Δευτέρα (08/08) οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, απολογούμενοι για σειρά πλημμεληματικών πράξεων.

Μετά την αναβολή που ζήτησαν και πήραν το περασμένο Σάββατο οι δύο κατηγορούμενοι, επιστρέφουν σήμερα στο Αυτόφωρο προκειμένου να απολογηθούν.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κλοπή (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), πλαστογραφία (ταυτότητες και πινακίδες κυκλοφορίας), αντίσταση κατά της αρχή, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και δύο παραβάσεις του ΚΟΚ.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζουν τις έρευνες στην Πελοπόννησο για να εντοπίσουν τα κρησφύγετα και τους συνεργούς των δύο νεαρών, μέσω των τηλεφωνικών τους συνομιλιών.

Βασική προτεραιότητα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι να ανασύρουν τη λίστα των επαφών από τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Επίσης, αναμένεται να δώσουν σύντομα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων, αλλά και τα ψεύτικα στοιχεία που χρησιμοποιούσαν με τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δύο καταζητούμενοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα κρύβονταν σε σπίτι - κρησφύγετο το οποίο πιθανότατα βρίσκεται στο νομό Λακωνίας, ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην Ελαφόνησο, αλλά και στα Κύθηρα.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι πολύ πιθανόν το σπίτι - γιάφκα να νοικιάστηκε από τους Σακκά και Σεϊσίδη με τις πλαστές ταυτότητες, ή από ασύλληπτους συνεργούς τους οι οποίοι τους βοηθούσαν όσο διάστημα ήταν καταζητούμενοι.

Οι αρχές μάλιστα θεωρούν βέβαιο ότι είχαν κρησφύγετο και στην Αττική, ενώ οι συνεργοί τους μετά τη σύλληψη τους, θα φροντίσουν - όπως λένε οι αστυνομικοί - να τα «καθαρίσουν» από αποτυπώματα και DNA.

Σχετικές ειδήσεις