ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε ληστεία μετά από 3,5 χρόνια

Ηράκλειο: Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε ληστεία μετά από 3,5 χρόνια

Ακόμα μία επιτυχία έρχεται να προστεθεί στο αρχείο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου με τις εξιχνιασμένες σοβαρές υποθέσεις.

Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί της υπηρεσίας κατάφεραν μετά από 3,5 χρόνια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών που βρίσκονται πίσω από υπόθεση ληστείας.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr η ληστεία είχε γίνει λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 4ης Φεβρουαρίου το 2013 εις βάρος ενός 60χρονου άνδρα σε σπίτι στην περιοχή του Γαζίου.

Δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία, εισέβαλαν στο σπίτι και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Μάλιστα, την ώρα που εγκατέλειπαν το σπίτι, πήραν και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή. Το αυτοκίνητο όμως λίγες ημέρες μετά εντοπίστηκε.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει έντονα τότε τις Αρχές οι οποίες δεν άφησαν ούτε μία μέρα να πάει χαμένη. Όλο αυτό το διάστημα έψαχναν και συμπλήρωναν κομμάτια του πάζλ. Τελικά, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους και η υπόθεση να εξιχνιαστεί. Πληροφορίες λένε ότι οι δύο Αλβανοί έχουν ήδη απολογηθεί στην Ασφάλεια και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σχετικές ειδήσεις