ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καστοριά: Σύλληψη δύο Σκοπιανών με 100 κιλά χασίς (vid)

Καστοριά: Σύλληψη δύο Σκοπιανών με 100 κιλά χασίς (vid)

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Καστοριάς φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες για τη μεταφορά των ναρκωτικών κι έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν στο Επταχώρι τους δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 39 και 29 ετών, αντίστοιχα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος κατηγορείται ότι μετέφερε με Ι.Χ. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας έξι ταξιδιωτικούς σάκους με 100 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 108 κιλά και 80 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο 29χρονος, ως οδηγός δεύτερου Ι.Χ. αυτοκινήτου, φαίνεται ότι λειτουργούσε ως προπομπός και ενημέρωνε τον συγκατηγορούμενό του για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν τα δύο παραπάνω αυτοκίνητα, χρηματικά ποσά (680 ευρώ και 950 δηνάρια), τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ισάριθμες κάρτες SIM.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις