ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε νεαρό που μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατριό του

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε νεαρό που μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατριό του

Ένας 21χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Στη σύλληψη ενός νεαρού Γερμανού προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής (28/08), κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο 21χρονος προερχόταν από την πατρίδα του, όπου τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον πατριό του, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Το έγκλημα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τελέστηκε στο σπίτι του θύματος, στην πόλη Όλσμπεργκ, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Η ηλικία του θύματος δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόκειται για Γερμανό υπήκοο. Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο νεαρός έβγαλε αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη του από τη Γερμανία.

Στο μεταξύ, όμως, είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, βάσει του οποίου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν μόλις πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης οδηγείται στην εισαγγελία εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στη Γερμανία.

Σχετικές ειδήσεις