ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτο: Έδινε λεφτά σε 13χρονη για να ασελγεί σε βάρος της!

Απίστευτο: Έδινε λεφτά σε 13χρονη για να ασελγεί σε βάρος της!

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, δύο άνδρες, ηλικίας 69 και 46 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 69χρονος, ο οποίος είναι φωτογράφος, συνελήφθη στο Περιστέρι, κατηγορούμενος ότι ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε βάρος δύο κοριτσιών, ηλικίας 10 και 13 ετών, και τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά.

Όπως διαπιστώθηκε, πριν από τη σύλληψή του, ασέλγησε στο 10χρονο κοριτσάκι, ενώ το ίδιο έκανε, τους τελευταίους εννέα μήνες, και σε βάρος της 13χρονης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Παράλληλα, συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη, ένας 46χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς ασελγούσε σε βάρος 10χρονης, η οποία ήταν κόρη της συντρόφου του, όταν εκείνη απουσίαζε από το σπίτι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, που εξέδωσε ένταλμα, με το οποίο και συνελήφθη.

Σχετικές ειδήσεις