ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ιωάννινα: Οδηγός καταγγέλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς

Ιωάννινα: Οδηγός καταγγέλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς

Επεισόδιο μεταξύ σε δύο αστυνομικών, που είναι αδέλφια και υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, και ενός 60χρονου επιχειρηματία, ο οποίος υποστηρίζει πως τον ξυλοκόπησαν, έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης (8/9/2016) στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Ο 60χρονος με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα του, καταγγέλλει πως ένα ΙΧ αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γκραμπάλας και Αγ. Μαρίνης με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων. Όταν κατέβηκε από το επαγγελματικό φορτηγό του για να ζητήσει από τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που είχε κλείσει το δρόμο να μετακινηθούν, όπως υποστηρίζει, δέχτηκε μία γροθιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια χτυπήματα στο σώμα και ύβρεις.

«Ζαλίστηκα από τα χτυπήματα και τις κλωτσιές στην πλάτη», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Κατάφερα να απομακρυνθώ κάποια ελάχιστα μέτρα και μέσα στη ζάλη μου, συγκράτησα μόνο τον αριθμό από τις πινακίδες. Τίποτα άλλο. Ήρθε κόσμος και γράψαμε το νούμερο, ενώ μου είπαν ότι θα έρθουν να καταθέσουν για ό,τι είδαν να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους». Ο 60χρονος, όπως λέει, κατάφερε να πάρει τηλέφωνο στο 100 και ζήτησε να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ και οι δύο επιβαίνοντες ήταν αστυνομικοί με πολιτικά εκτός υπηρεσίας. Εν συνεχεία έγινε προσαγωγή και των 3 εμπλεκομένων στο αστυνομικό τμήμα, όπου υποβλήθηκαν μηνύσεις για ξυλοδαρμό, εξύβριση, και απειλή και από τις δύο πλευρές.

Μετά την ολοκλήρωση της απαιτούμενης διαδικασίας, αναμένεται να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σχετικές ειδήσεις