ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χτύπησαν και έκλεψαν με την απειλή όπλου γουνέμπορο στην Καστοριά

Χτύπησαν και έκλεψαν με την απειλή όπλου γουνέμπορο στην Καστοριά

Τρία άτομα, ηλικίας 29, 35 και 37 ετών, συνελήφθησαν σε περιοχή της Αττικής με την κατηγορία ότι τον περασμένο Μάρτιο απήγαγαν και στη συνέχεια λήστεψαν, με την απειλή όπλων, 65χρονο γουνέμπορο στην πόλη της Καστοριάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10 Μαρτίου 2016, δύο από τους συλληφθέντες, μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς και με το πρόσχημα ότι πραγματοποιούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ακινητοποίησαν το ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 65χρονος, στην περιοχή Τοιχιού του νομού Καστοριάς. Με την απειλή όπλων τον οδήγησαν στο κατάστημά του, στην πόλη της Καστοριάς, όπου τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Απέσπασαν 80.000 ευρώ και στη συνέχεια οδήγησαν τον γουνέμπορο σε ερημική περιοχή, τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον εγκατέλειψαν και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Την Τρίτη (20/9/2016) εντοπίστηκαν μαζί με συνεργό τους σε περιοχή της Αττικής όπου και συνελήφθησαν, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος και εντάλματα σύλληψης. Κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για ληστεία, αρπαγή, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, κ.α. αδικήματα.

Σχετικές ειδήσεις