ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σωφρονιστικός υπάλληλος ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της πρώην του!

Σωφρονιστικός υπάλληλος ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της πρώην του!

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος για αντίσταση, απειλή, εξύβριση, απρόκλητη εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και τα ναρκωτικά.

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη το Σάββατο (24-09-2016) στην Αθήνα, 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, απρόκλητη εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, το Σάββατο (24-9-2016) προσήλθε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων 32χρονη και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 38χρονου καταγγέλλοντας ότι της απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο καθώς και φωτογραφίες της με ευαίσθητο περιεχόμενο.

Παράλληλα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν η ίδια, με υβριστικά και προσβλητικά σχόλια, ενώ προσωπικό της ευαίσθητο φωτογραφικό υλικό απέστειλε και σε οικείο πρόσωπό της.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων αναζήτησε και εντόπισε τον 38χρονο στην οικία του σε περιοχή της Αττικής. Ο 38χρονος αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο ακινητοποιήθηκε άμεσα ενώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του απώθησε με χτυπήματα τους αστυνομικούς και τους εξύβρισε.

Στην κατοχή του 38χρονου αλλά και στη κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κινητό τηλέφωνo, tablet, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ψηφιακές φωτογραφικές ψηφιακοί δίσκοι (CD) και συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία, βάρους (4,4) γραμμαρίων.

Ο 38χρονος προσήχθη στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου υπέβαλλε μήνυση σε βάρος της 32χρονης, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματισθείσα σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ η 32χρονη αναζητείται με την αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

Σχετικές ειδήσεις