ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης σε Χανιά και Ηράκλειο

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης σε Χανιά και Ηράκλειο

Εικοσιεννιάχρονος συνελήφθη σήμερα σε περιοχή του Αγίου Νικολάου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Η σύλληψη του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, μετά από έρευνα στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οικίας μέσα σε γλάστρες, αντικείμενα και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια (λαμπτήρες, θερμόμετρο, λίπασμα κ.ά.), μικροποσότητα κάνναβης, και σπόροι κάνναβης.

Η προανάκριση, διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Οικιακό θερμοκήπιο κάνναβης διατηρούσε 38χρονος στα Χανιά

Σε ένα μικρό θερμοκήπιο κάνναβης είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Χανιά ένας 38χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε απόψε η ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της τεχνητής υποβοήθησης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε γλάστρες ύψους έως ένα μέτρο. Κατασχέθηκαν επίσης αντικείμενα και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων (λαμπτήρας, κάτοπτρο, ανεμιστήρες), 41 γραμμάρια κάνναβης και σπόροι κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικές ειδήσεις