ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη Πόλας Ρούπα: Βρέθηκε γιάφκα με όπλα και πυρομαχικά στον Άλιμο

Σύλληψη Πόλας Ρούπα: Βρέθηκε γιάφκα με όπλα και πυρομαχικά στον Άλιμο

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άλιμο - Εκτενείς έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας - Φέρεται να έχει βρεθεί οπλισμός και δυο κλεμμένα αυτοκίνητα.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούν έρευνες σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Κύπρου.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκαν δυο οχήματα και βαλίτσες, οι οποίες περιέχουν πυρομαχικά και για το λόγο στο σημείο βρίσκονται και πυροτεχνουργοί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το ένα από τα δυο αυτοκίνητα, είναι αγορασμένο από τον Μαζιώτη με ψεύτικα στοιχεία, ενώ εξετάζεται εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε επιχείρηση κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τις έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκαν επίσης ιδιόχειρες σημειώσεις με διευθύνσεις κτιρίων, οι οποίες πιθανολογείται ότι ήταν μελλοντικοί στόχοι της οργάνωσης.

Παράλληλα οι άντρες της αντιτρομοκρατική βρήκαν και κατέσχεσαν, κλειδιά, λάπτοπ, κινητά τηλέφωνα, αλλά και τηλεκάρτες, ενώ

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Με βάση τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, το ένα από τα αυτοκίνητα που εντοπίστηκε φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί ως όχημα διαφυγής από τη ληστεία στη Μαλεσίνα, που έγινε το Σεπτέμβριο του 2016 στη Μαλεσίνα.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών το γκαράζ φέρεται να είχε νοικιαστεί πριν ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς σήμερα (5/1/2017) το πρωί συνελήφθη στην Ηλιούπολη η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα».

Σχετικές ειδήσεις