ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα χέρια της αστυνομίας ο αρχιληστής με τη χειρουργική μάσκα - Οδήγησε στη σύλληψη της Ρούπα;

Στα χέρια της αστυνομίας ο αρχιληστής με τη χειρουργική μάσκα - Οδήγησε στη σύλληψη της Ρούπα;

Με τη σύλληψη της Πόλα Ρούπα ενδέχεται να συνδέεται αυτή ενός καταζητούμενου αρχιληστή στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο κακοποιός, ο οποίος από τον Αύγουστο του 2015 κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την παραβίαση 5ημερης άδειας από τις φυλακές, φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία στην Πεύκη, καθώς και σε αυτή της τράπεζας στη Μαλεσίνα Τρικάλων, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή του στη ληστεία της εταιρείας «Υφαντής».

Ο αρχιληστής είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών ως απλός συνεργός στην απαγωγή του βορειοελλαδίτη βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά, ενώ η Αστυνομία τον τοποθετεί στην ομάδα επιρροής του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Γιώργου Πετρακάκου. Φέρεται, δε, να είναι ο δράστης της ληστείας, πριν ένα χρόνο, στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη λεωφόρο Ειρήνης στην Πεύκη, ενώ στη συνέχεια να πυροβόλησε κατά αστυνομικών που τον καταδίωκαν στη γέφυρα Ηρακλείου, με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να καρφωθεί στο κράνος αστυνομικού.

Ο συγκεκριμένος αρχιληστής, γνωστός και ως «ο ληστής με τη χειρουργική μάσκα» (λόγω του τρόπου με τον οποίο καλύπτει τα χαρακτηριστικά του), συνελήφθη στα νότια προάστια, κοντά στη Νέα Σμύρνη, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και στη ληστεία στα γραφεία της εταιρία «Υφαντής».

Χωρίς μάλιστα να έχει επιβεβαιωθεί, ίσως είναι και αυτός που οδήγησε, άθελά του, τις αρχές στα ίχνη της Πόλα Ρούπα στην Ηλιούπολη, καθώς είχε κοινούς φίλους με την ομάδα του Νίκου Μαζιώτη και ενδεχομένως επαφές και με τη σύντροφο του…

Σχετικές ειδήσεις