ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξέλιξη - σοκ για το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι

Εξέλιξη - σοκ για το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι

Τα ευρήματα των ερευνών οδηγούν τους αστυνομικούς σε ένα ανατριχιαστικό συμπέρασμα.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Γνωστοί των θυμάτων τους ήταν οι δράστες του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (03/02) στο Περιστέρι.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται ότι καταλήγουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα από την οποία μπήκαν οι δράστες στο σπίτι των θυμάτων ενώ δεν έδειξαν κανένα ενδοιασμό στο να τους πυροβολήσουν εν ψυχρώ.

Μια νεκρή γυναίκα κι ένας άντρας που χαροπαλεύει είναι τα θύματα των δύο κουκουλοφόρων που εισέβαλαν γύρω στις 02:30 στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο κατοικίας στην οδό Ολύμπου 23 στο Περιστέρι και πυροβόλησαν ένα ζευγάρι αλβανικής καταγωγής, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

peristeri egklima4b

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικές καθώς όπως έγινε γνωστό, οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι την άτυχη 50χρονη γυναίκα ενώ τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον 27χρονο γιο της στο πρόσωπο.

Οι εισβολείς δεν πείραξαν την 17χρονη κόρη του ζευγαριού.

Οι δύο βαρύτατα τραυματίες διακομίσθηκαν στο «Αττικό» νοσοκομείο, όπου η γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 50χρονο σύζυγό της.

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι», αναφέρει γειτόνισσα του άτυχου ζευγαριού:

Η Αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, εξετάζει την πιθανότητα κίνητρο του άγριου εγκλήματος να είναι η ληστεία καθώς οι δράστες άρπαξαν ένα πορτοφόλι από το σπίτι. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το περιεχόμενο του πορτοφολιού

Το σημείο έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες στο χώρο του εγκλήματος ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος στη gallery του Newsbomb.gr

Για φασαρία που ακούστηκε την ώρα του εγκλήματος έκανε λόγο κάτοικος της περιοχής μιλώντας στις κάμερες:

Σχετικές ειδήσεις