ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο

Θύμα πυροβολισμού έπεσε γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (23/2/2017) στο γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τον πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα - Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το θύμα

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο δράστης είναι ηλικιωμένος, 70 ετών περίπου και παλιός πελάτης του δικηγόρου.. Γείτονες τονίζουν πως άκουσαν τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Ο γνωστός δικηγόρος που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο AXEΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό ο δικηγόρος συμμετέχει στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενώ τα αίτια της επίθεσης παραμένουν ακόμα άγνωστα.

thestival

Ο συνταξιούχος δράστης μετά την πράξη του παραδόθηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Δείτε τι δήλωσε εργαζόμενος σε κατάστημα δίπλα από το δικηγορικό γραφείο:

Όπως αναφέρει το voria.gr, ο δικηγόρος Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δηλώσε ότι άκουγε το τελευταίο διάστημα τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του δικηγόρου.

Σε κατάσταση σοκ, η συνεργάτιδα του κ. Κουλιούφα εξερχόμενη από το ΑΤ Λευκού Πύργου, δήλωσε στη Voria.gr ότι ο ηλικωμένος είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

O δράστης του πυροβολισμού:

Ο λόγος που όπλισε το χέρι του ο δράστης

Η δυσαρέσκεια 76χρονου για την δικαστική έκβαση που είχε αστική υπόθεση την οποία χειρίστηκε ο 45χρονος δικηγόρος του, φαίνεται πως ήταν η αιτία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλε ως «μαινόμενος ταύρος» στο γραφείο του 45χρονου, όπου - σύμφωνα με την Αστυνομία - τον πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, το μηρό και το χέρι του.

Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πηγή βίντεο: thestival.gr, voria.gr

Σχετικές ειδήσεις