ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τροχαίο Πόρσε: Μυστήριο με τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας

Τροχαίο Πόρσε: Μυστήριο με τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας

Μυστήριο παραμένει η ύπαρξη ή όχι γνωστού ποδοσφαιριστή ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στην Αθηνών - Λαμίας λίγα δευτερόλεπτα μετά το τραγικό δυστύχημα με τη μοιραία Πόρσε- Οι αστυνομικοί φαίνεται να περιμένουν με ενδιαφέρον την κατάθεσή του, αν και δεν έχει διευκρινιστεί για ποιον πρόκειται

Οπως γράφεται στο διαδίκτυο, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δώσει κατάθεση για όλα όσα είδε εκείνο το απόγευμα να συμβαίνουν στην Εθνική οδό.

Σύμφωνα με πληριοφορίες σταμάτησε στο πάρκινγκ λίγα λεπτά μετά την τραγωδία.

Οκτώ λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche με το Honda Civic, από το σημείο διήλθε ένα Audi R8, το οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ποιον ανήκει.

Πρόκειται για γνωστό ποδοσφαιριστή που, όπως αποδεικνύεται από τις 19 κάμερες στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια Αφιδνών μέχρι το πάρκινγκ του θανάτου, ακολουθούσε τη δαιμονισμένη Porsche χωρίς όμως να αποδεικνύεται ότι έχει εμπλακεί σε κόντρα με τον οδηγό της.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι επίσημα κανείς δεν αποκαλύπτει το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Τα παραπάνω σενάρια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος είχε πει τα ακόλουθα για τον οδηγό του Audi:

«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να "πατιόντουσαν" (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε "χρειάζεσαι βοήθεια"... Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαμψό αλλά με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι. Πρόσθεσε ακόμη ότι το Audi είχε βουλγαρικές πινακίδες.

Αν όντως υπήρξε κάποιος που σταμάτησε στο σημείο, θα έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και συνεπώς οι αστυνομικοί θα γνωρίζουν την ταυτότητά του.