ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χειροπέδες σε 40χρονη - Είχε «ξαφρίσει» τέσσερα σπίτια και μια εταιρεία

Χειροπέδες σε 40χρονη - Είχε «ξαφρίσει» τέσσερα σπίτια και μια εταιρεία

Ένα... διαφορετικό τρόπο να «καθαρίζει» είχε η 40χρονη από τη Μολδαβία, η οποία συνελήφθη στην Αθήνα.

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (13/03), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού συνέλαβαν μια 40χρονη, με τις κατηγορίες των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και απάτη με υπολογιστή.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η Αστυνομία, το Τ.Α. Νέου Ψυχικού, μετά από διερεύνηση καταγγελίας για τμηματικές αναλήψεις χρημάτων από διάφορα ΑΤΜ, με τη χρήση κάρτας αναλήψεων, η οποία είχε αφαιρεθεί από γραφεία εταιρείας, ταυτοποίησε τον δράστη και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.

Όπως εξακριβώθηκε, πρόκειται για 40χρονη υπήκοο Μολδαβίας, η οποία το επίμαχο χρονικό διάστημα εργάζονταν ως καθαρίστρια, σε συνεργείο καθαρισμού που είχε αναλάβει τον καθαρισμό της εταιρείας.

Από την έρευνα που επακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη είχε αφαιρέσει από τέσσερα σπίτια, στα οποία είχε προσληφθεί ως οικιακή βοηθός, χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ρολόγια, είδη ένδυσης και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε σε βάρος της, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και μετά την έκδοση από τον κ. Ανακριτή εντάλματος συνελήφθη.

Σχετικές ειδήσεις