ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πρέβεζα: Θρίλερ με γυναίκα που χτυπήθηκε στο κεφάλι με σκεπάρνι - Αναζητείται ο σύζυγός της

Πρέβεζα: Θρίλερ με γυναίκα που χτυπήθηκε στο κεφάλι με σκεπάρνι - Αναζητείται ο σύζυγός της

Η γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη - Αναζητείται ο σύζυγός της που είχε συλληφθεί για κλοπές

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, 27χρονη γυναίκα, με τραύμα από σκεπάρνι στο κεφάλι.

Την άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού, είχε βρει αιμόφυρτη και αναίσθητη στην κουζίνα του σπιτιού της στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας, συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Αρχικά, η 27χρονη διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον τραυματισμό της γυναίκας, η Αστυνομία αναζητά το σύζυγό της, ο οποίος είναι άφαντος και θεωρείται βασικός ύποπτος.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος που αναζητείται, είναι ένα από τα επτά μέλη της σπείρας του Λούρου που κατηγορούνται για κλοπές, ληστεία, εμπρησμό, παράνομη οπλοφορία, είχε συλληφθεί πριν από ένα μήνα αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μαζί με άλλους τρεις.

Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες είχαν προφυλακιστεί.

Πηγές πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, epiruspost.gr



Σχετικές ειδήσεις