ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Εμπλέκεται επιχειρηματίας

Θεσσαλία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Εμπλέκεται επιχειρηματίας

Στο «κυνήγι» εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί ναρκωτικά, βρίσκονται αστυνομικοί τηςΔιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα Πέμπτη (15/06), σε περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να εξαρθρωθεί εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινεί κοκαΐνη.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην υπόθεση εμπλέκεται γνωστός επιχειρηματίας των Τρικάλων.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, πρόκειται να ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, βρισκόταν σε εξέλιξη μια άλλη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Περιφέρειας για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που διακινούσαν ναρκωτικά.

Τα μέλη τους είναι Έλληνες και αλλοδαποί που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, τις οποίες διακινούσαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 25 μέλη των οργανώσεων, ενώ έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες κάνναβης, ταχύπλοα σκάφη, οχήματα και χρηματικά ποσά.



Σχετικές ειδήσεις