ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Να αποφυλακιστεί ζητά ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης

Να αποφυλακιστεί ζητά ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης

Αίτηση αποφυλάκισης με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραψιολάκι) κατέθεσε ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης, Παναγιώτης Κοντζιλέλος, την ώρα που το 20χρονο θύμα του βγήκε από το Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, που μίλησε με τον δικηγόρο του 52χρονο δράστη ο πελάτης του επιμένει ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της φοιτήτριας και ζητά παράλληλα η ποινή φυλάκισης να αντικατασταθεί από κατ΄οίκον περιορισμό.

«Στην κατάσταση του κατηγορούμενου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» είπε ο κ. Ειρηνάκης. «Εγώ σαν δικηγόρος έκανα το καθήκον μου κι εκείνος άσκησε νόμιμο δικαίωμά του. Ορθά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες» ανέφερε επίσης στο Star.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Από την άλλη η νεαρή φοιτήτρια, πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο, ωστόσο λόγω των σοβαρών κακώσεων που φέρει στα χέρια και στα πόδια της από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες θα πάει σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Σημειώνεται ότι η άτυχη κοπέλα δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της και η προσπάθεια αποκατάστασης και θεραπεία της αναμένεται να είναι δύσκολη και χρονοβόρα.

Σχετικές ειδήσεις