ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη ο δράστης της ομηρίας στη Λένορμαν - Ντου της αστυνομίας

Συνελήφθη ο δράστης της ομηρίας στη Λένορμαν - Ντου της αστυνομίας

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής (23/6/2017) για ένοπλο που σύμφωνα με πληροφορίες ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν, στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σύμφωνα με πληροφορίες, της ομηρίας προηγήθηκε συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ατόμων έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας.

O άνδρας που φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής όταν έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας και κρατησε όμηρο μία γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη.

aa

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ άνδρες των ομάδων ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μπήκαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας.

10
11

Η επιχείρηση της Αστυνομίας έληξε με επιτυχία λίγο μετά τις τις 22:30 με τη σύλληψη του δράστη καθώς και μίας γυναίκας ακόμη που βρίσκονταν επίσης στην πολυκατοικία.

sil

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή της σύλληψης του 30χρονου δράστη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο δράστης πιθανόν ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ ενώ βρέθηκε στον φωταγωγό και ένα πιστόλι:

Τέλος σημειώνεται ότι ιδιοκτήτρια καφέ που είναι κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας ανέφερε πως ο δράστης την απείλησε με το όπλο, η οποία οδηγήθηκε στην αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σχετικές ειδήσεις