ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 83χρονος παιδόφιλος (pics)

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 83χρονος παιδόφιλος (pics)

Σημειώνεται ότι ο 83χρονος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη.

Μετά την απολογία του, Ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του ή μη.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Άλλη μια λεπτομέρεια της τραγικής αυτής υπόθεσης, είναι ότι ο 83χρονος προσπαθούσε να δελεάσει τον ανήλικο με διάφορα ανταλλάγματα, όπως μικροποσά των 5 και 10 ευρώ ή παγωτά - γλυκά, κ.λπ.

Τόσο ο ανήλικος, όσο και ο ίδιος ο 83χρονος έχουν παραδεχθεί, ότι αυτό δε συνέβη, μόνο μια φορά, αλλά αρκετές φορές σε δημόσιο χώρο, ενώ τουλάχιστον μία φορά ο 83χρονος είχε οδηγήσει τον ανήλικο στο σπίτι του.

Επίσης, ακόμα και το απόγευμα το Σαββάτου, ότι επενέβησαν οι αστυνομικοί, μετά την ανώνυμη καταγγελία που έγινε, βρήκαν τον 83χρονο να κρατάει τον 12χρονο από το χέρι και να περπατάνε στην οδό Λακωνικής.

Λίγο νωρίτερα και οι δύο έχουν περιγράψει πως όταν εκείνο το απόγευμα ο 83χρονος είχε αρχίσει να υλοποιεί τις αρρωστημένες του επιθυμίες. Ο νεαρός είδε τι γίνεται και έβρισε τον ηλικιωμένο, κάτι που προφανώς τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σημείο, παίρνοντας τον 12χρονο από το χέρι.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 83χρονου παιδόφιλου

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας με σχετική διάταξη έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 83χρονου ο οποίος συνελήφθη την 24.06.2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: α) της κατάχρησης σε ασέλγεια ανήλικου παθόντα, ανίκανου να αντισταθεί, κατ΄εξακολούθηση και β) της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

ΚΟΥΤΡΟ Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας και κατοικεί στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

1

Πηγή: tharrosnews.gr

Σχετικές ειδήσεις