ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στο Γέρακα: Η εν ψυχρώ εκτέλεση και το σενάριο της βεντέτας

Άγριο έγκλημα στο Γέρακα: Η εν ψυχρώ εκτέλεση και το σενάριο της βεντέτας

Ακόμα και τους αστυνομικούς εντυπωσιάζει η ψυχραιμία του δράστη που μάζεψε ακόμα και τους κάλυκες για να καλύψει τα ίχνη του

Εν ψυχρώ δολοφονία και μάλιστα μέρα μεσημέρι σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 15 Ιουλίου, στην περιοχή του Γέρακα.

Άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, στη διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων, σε κεντρικό σημείο του Γέρακα.

Το θύμα φέρεται να έχει πυροβοληθεί την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και βλήθηκε από δυο σφαίρες στο κεφάλι και δυο στον ώμο.

Πρόκειται για 59χρονο άνδρα, πατέρα ενός 23χρονου που βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη.

Την Αστυνομία ειδοποίησαν περαστικοί που αντίκρυσαν τον άνδρα νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Υπολογίζεται ότι το έγκλημα συνέβη γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ ο νεκρός εντοπίστηκε περίπου 3 ώρες μετά. Μάλιστα, η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν αναμμένη.

Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία

Το πρώτο σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία είναι να υπήρχαν προσωπικές διαφορές του δράστη ή των δραστών με το θύμα.

Το δεύτερο είναι η αντεκδίκηση λόγω της υπόθεσης με τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη, στην οποία φέρεται δράστης να είναι ο γιος του 59χρονου.

Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου σε δασική έκταση στην Πεντέλη και η αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση βρέθηκε στα ίχνη του 23χρονου γιού του δολοφονημένου 59χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Τραγικό πρόσωπο η σύζυγος

Κλαίγοντας ήρθε στο σημείο της δολοφονίας η σύζυγος του 59χρονου, η οποία στη συνέχεια πήγε στις φυλακές όπου κρατείται ο γιος του θύματος για να τον ειδοποιήσει για το χαμό του πατέρα του.

Σχετικές ειδήσεις