ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός για ύποπτο αυτοκίνητο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Συναγερμός για ύποπτο αυτοκίνητο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Συναγερμός στην αστυνομία για ύποπτο αυτοκίνητο που πέταξε φυλλάδια με απειλητικό περιεχόμενο εναντίον δυο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ - Τι έγραφαν τα φέιγ βολάν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έχει θορυβήσει τις αρχές και για το λόγο αυτό έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας για συγκεκριμένους υπουργούς.

Ένα ύποπτο ΙΧ πέρασε - πριν από λίγες μέρες - έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και χωρίς να σταματήσει, πέταξε φέιγ βολάν και απομακρύθνθηκε με κατεύθυνση προς Ψυρρή. Ενεργήθηκαν επισταμένες αναζητήσεις προς εντοπισμό του οχήματος, πλην όμως δεν κατέστη δυνατη η ανεύρεση του.

Όπως διαπιστωθηκε το αυτοκίνητο ανήκει σε γυναίκα που διαμένει στο Ναύπλιο, χωρίς όμως η συγκεκριμένη να έχει την παραμικρή εμπλοκή ή σχέση με την υπόθεση, καθώς το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε έφερε προφανώς πλαστές πινακίδες.

Τα φέιγ βολάν που πέταξε ο οδηγός είχαν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και στοχοποιούσαν δυο συγκεκριμένους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας των υπουργών, αλλά και των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.