ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ από τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του

ΣΟΚ από τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης (12/10/2017) όταν άνδρες της Αστυνομίας κλήθηκαν να σπεύσουν σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και γιος πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας επό της οδού Ασκληπιού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ANT1, δύο κουκουλοφόρους δράστες εισέβαλαν στο γραφείο του δικηγόρου και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην υπόθεση υπάρχουν δύο μάρτυρες ένας εκ των οποίων είναι συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και την ώρα του περιστατικού βρισκόταν σε διπλανό γραφείο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς οι δύο δράστες μίλησαν σε «σπαστά» ελληνικά.

Οι αστυνομικοί ανοίγοντας την πόρτα του γραφείου βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα του άτυχου άνδρα που έφερε δύο τραύματα από όπλο στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Αστυνομίας και πραγματοποιεί έρευνες για να εντοπίσει του δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του δικηγόρου.

Μέχρι στιγμής, η δολοφονία του δικηγόρου αντιμετωπίζεται ως υπόθεση του Ποινικού Δικαίου και δεν αποτελεί αντικείμενο έρευνας για την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Τα στοιχεία του καθώς και η αιτία της δολοφονίας δεν έχουν μέχρι στιγμής αποσαφηνιστεί.

Συγκλονιστική μαρτυρία - «Βοήθεια μας σκοτώνουν»

Κατάθεση που συγκλονίζει έδωσε ένα πρόσωπο στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης (12/10/2017) στο δικηγορικό του γραφείο.

Ο συνεργάτης του γνωστού δικηγόρου, μιλώντας στους αστυνομικούς ανέφερε πως άκουσε του δράστες να μιλούν «σπαστά» ελληνικά.

Παράλληλα ένα άλλο πρόσωπο που την ώρα της δολοφονικής επίθεσης βρισκόταν στον ίδιο όροφο κατέθεσε πως άκουσε φωνές και συγκεκριμένα της φράση «Βοήθεια, μας σκοτώνουν».

Το τελευταίο μήνυμα του δικηγόρου στο facebook πριν τον δολοφονήσουν

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εκτελέστηκε εν ψυχρώ το βράδυ της Πέμπτης (12.10.2017) στο δικηγορικό του γραφείου στα Εξάρχεια.

Η τραγική ειρωνεία που συγκλονίζει:

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εκτελέστηκε εν ψυχρώ εφτά μέρες μετά από τα γενέθλιά του. Τίποτα δεν προμήνυε ότι ήταν τα τελευταία του γενέθλια. Μάλιστα, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε ευχαριστήσει για τις διαδικτυακές ευχές που του είχαν δώσει μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.