ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τα νέα στοιχεία για τους δολοφόνους του δικηγόρου

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τα νέα στοιχεία για τους δολοφόνους του δικηγόρου

Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου:Σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών της δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού, φαίνεται ότι διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει «το Βήμα», οι δύο δράστες, ηλικίας 30 - 40 ετών, φαίνεται να είχαν ραντεβού με το θύμα, να ανέμεναν για αρκετή ώρα στον προθάλαμο του γραφείου του και να είχαν σχετική συζήτηση με κάποιον συνεργάτη του άτυχου δικηγόρου.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι για πρώτη φόρα έβλεπε τα δύο άτομα, τα οποία είχαν κλείσει ραντεβού με το θύμα.

Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες ακόμη πληροφορίες, οι δύο δολοφόνοι πριν τον πυροβολήσουν είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του, όπου φέρεται να υπήρξε κάποιο θέμα τριβής. Κι ακολούθως τον πυροβόλησαν μία ή δύο φορές, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά.

Σύμφωνα με αναφορές, λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε συνάντηση στις φυλακές Κορυδαλλού με πελάτες του για υπόθεση μικρού ποινικού ενδιαφέροντος, με κατηγορούμενους τρεις νεαρούς.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, περνούν από «κόσκινο» τις υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος, ενώ εξετάζουν λεπτομερώς το κινητό τηλέφωνο, το υπολογιστή και το αρχείο του θύματος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η δολοφονία του συνδέεται με κάποια από τις υποθέσεις που είχε αναλάβει.

Άλλωστε, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες εμφανίστηκαν στο δικηγορικό γραφείο ως πελάτες που ήθελαν να συζητήσουν για μια υπόθεση που είχε ήδη αναλάβει ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις