ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε πριν δολοφονηθεί - Με ποιον μίλησε

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε πριν δολοφονηθεί - Με ποιον μίλησε

Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου:«Θα αργήσω λίγο το βράδυ γιατί μου ζήτησαν ραντεβού δύο νέοι πελάτες».

Αυτή φαίνεται πως ήταν η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δικηγόρος με τη σύζυγό του, όπως γράφει το «Έθνος».

Οι αστυνομικοί αναζητούν προσωπικές σημειώσεις, γραπτά μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες του 52χρονου δικηγόρου, επιχειρώντας να εντοπίσουν εκείνες που χαρακτηρίζονται «ύποπτες» και θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αρχή επέκτασης των ερευνών προς χώρους και πρόσωπα.

Κομβική είναι η κατάθεση του 32χρονου στενού συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος φέρεται να άνοιξε στους δύο δράστες, να έμεινε μαζί τους μέχρι να τους δεχθεί ο δικηγόρος και συμμετείχε για περιορισμένο χρόνο στη συνάντησή τους πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.

Ο νεαρός φαίνεται να είναι σοκαρισμένος, ωστόσο οι αστυνομικοί επιχειρούν σε πρώτο χρόνο να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Αρχικά, επιχειρείται να διαπιστωθεί αν οι δράστες είχαν κλείσει «ραντεβού» θανάτου με τον άτυχο δικηγόρο ή ήταν μια «έκτακτη προσέλευση για νομικές συμβουλές».

Παράλληλα, προσπαθούν να αντλήσουν λεπτομέρειες από τον 32χρονο για τους λεκτικούς ιδιωματισμούς, την προφορά λόγου και λέξεις - «κλειδιά», που θα μπορούσαν να αναδείξουν τις χώρες καταγωγής των δραστών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις