ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σκηνοθετημένη από τη λογίστρια η «ληστεία» των 80.000 ευρώ σε σχολείο της Πάτρας

Σκηνοθετημένη από τη λογίστρια η «ληστεία» των 80.000 ευρώ σε σχολείο της Πάτρας

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε πρόσωπο του οικείου της περιβάλλοντος, ήταν, σύμφωνα με την 36χρονη λογίστρια, η αιτία της υπεξαίρεσης των 80.000 ευρώ από τα ταμεία των Αρσακείων Σχολείων της Πάτρας.

Η νεαρή που εργαζόταν πολλά χρόνια ως λογίστρια στο σχολικό συγκρότημα, σύμφωνα με άτομα που την γνώριζαν, χαρακτηρίζεται ως άτομο υπεράνω υποψίας!

Μάλιστα το 2015, όπου προσδιορίζεται η υπόθεση υπεξαίρεσης του χρηματικού ποσού από τα ταμεία των Σχολείων, η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να υποστήριζε εξ αρχής πως τα χρήματα ήταν διασφαλισμένα, σε συγκεκριμένο χώρο φύλαξης. Εκτιμάται πως η ενέργεια της να σκηνοθετήσει ληστεία σε βάρος της το πρωί της Παρασκευής, έχει να κάνει με τον διαχειριστικό έλεγχο που βρισκόταν σε εξέλιξη και ο κλοιός των ερευνών στένευε γύρω της. Πληροφορίες θέλουν το τελευταίο διάστημα, η γυναίκα να είχε επιδοθει στην αναζήτηση του χρηματικού ποσού, ζητώντας δανεικά προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα και να τα επιστρέψει χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

Από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας στην τοπική ΕΛ.ΑΣ για την υποτιθέμενη «πρωινή» ληστεία, οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνεργοί. Οι έρευνες ωστόσο έδειξαν πως επρόκειτο για ευφάνταστο σενάριο του «θύματος».

Η 36χρονη λογίστρια, σήμερα με την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον Εισαγγελικό λειτουργό για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.

Υπενθυμίζεται πως χθες το πρωί η γυναίκα κατήγγειλε πως ενώ κατευθυνόταν στο χώρο εργασίας της στο Πλατάνι Πατρών, μέσω της οδού Γαληνού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της καθώς μπροστά της βρήκε «πεταμένο» δίκυκλο.

Την ίδια στιγμή απο την πίσω πλευρά εμφανίστηκε αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινα οι δράστες, οι οποίοι την έκλεισαν πιθανή δίοδο διαφυγής από το σημείο και της άρπαξαν την τσάντα με το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πηγή: tempo24.news

Σχετικές ειδήσεις