ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Εμφανίστηκε στην Αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε τη μητέρα και το παιδί της

Πάτρα: Εμφανίστηκε στην Αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε τη μητέρα και το παιδί της

Στην Αστυνομία βρίσκεται πλέον ο άνδρας που το πρωί της Κυριακής (22/10/2017) παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια μητέρα και το παιδί της, στην οδό 25ης Μαρτίου, στην περιοχή του Ρωμαϊκού Ωδείου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrastimes.gr, ο οδηγός φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε ότι χτύπησε με το αυτοκίνητο του την μητέρα, τονίζοντας ότι νόμιζε ότι έπεσε μόνη της στο οδόστρωμα.

Υπενθυμίζεται πως η 39χρονη μητέρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με ελαφρά τραύματα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Κυριακής. Ένα Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, χτύπσε μια 39χρονη και το παιδί της, δεν σταμάτησαν και έφυγαν από το σημείο.

Για αρκετές ώρες η Αστυνομία διεξήγε έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος. Τελικώς, το βράδυ της ίδιας ημέρας εμφανίστηκε στην ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Σχετικές ειδήσεις