ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Λίγες ώρες μετά την προσαγωγής τους αποχώρησαν από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής οι τρεις προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν το Σάββατο σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία του ποινικολόγου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών φέρονται να εξέτασαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τις συνομιλίες ώστε να φτάσουν όχι μόνο στους δράστες της στυγερής δολοφονίας αλλά ενδεχομένως και στους ηθικούς αυτουργούς. Η ΕΛ.ΑΣ. άλλωστε από την πρώτη στιγμή έχει θέσει ψηλά το ενδεχόμενοι οι εκτελεστές να έδρασαν κατ’ εντολή κάποιου άλλου…

Με βάση τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τη «σκηνή του εγκλήματος», αλλά και σειρά νεότερων πληροφοριών από τις φυλακές Κορυδαλλού – μιας και οι έρευνες έχουν επεκταθεί και εντός φυλακών - εξετάζουν πλέον σαν κυρίαρχο σενάριο ο φόνος του 52χρονου δικηγόρου να σχετίζεται με εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις σχετιζόμενες με μεγάλη υπόθεση που είχε αναλάβει ο ποινικολόγος.

Ωστόσο, για τη δολοφονία του 52χρονου νομικού ερευνώνται και δυο - τρεις ακόμα εκδοχές, με μικρές όμως πιθανότητες επαλήθευσης.

Σχετικές ειδήσεις