ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δώρα Ζέμπερη: «Μίλησαν» οι κάμερες - Φωτογραφία του δολοφόνου έχει η Αστυνομία

Δώρα Ζέμπερη: «Μίλησαν» οι κάμερες - Φωτογραφία του δολοφόνου έχει η Αστυνομία

Σε Πειραιώς, Σοφοκλέους και Μενάνδου κινείται ο δράστης – Θέμα χρόνου η σύλληψή του – Η έκκληση της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας

Ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη βρίσκονται οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί πλέον στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο δράστης έχει κινηθεί στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια.

Πειραιώς, Σοφοκλέους και Μενάνδρου είναι οι οδοί που σαρώνουν οι αστυνομικοί και αναζητούν στοιχεία για το δολοφόνο που σκότωσε με 14 μαχαιριές την άτυχη εφοριακό στο Β΄ Νεκροταφείο.

Οι κάμερες βοηθούν τους άνδρες του Ανθρωποκτονιών, να σφίξουν τον κλοιό γύρω από το δολοφόνο της Δώρας καθώς έχουν αποτυπώσει άτομα που θεωρούνται ύποπτοι για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Οι φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους προέρχονται από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων αλλοδαπών στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτές, απεικονίζονται άτομα-πελάτες, που ενδέχεται να διαπραγματεύθηκαν την πώληση του κινητού τηλεφώνου της άτυχης κοπέλας.

«Είμαστε πολύ κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου» εκτιμά ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας.

Η οικογένεια της Δώρας ζητά από όσους αγόρασαν κινητό από την Ομόνοια την ημέρα του φονικού, έστω και από κλεπταποδόχο, να ενεργοποιήσουν το GPS ώστε να εντοπίσει η Αστυνομία το στίγμα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικές ειδήσεις