ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοίγουν στόματα για το καρτέλ κοκαΐνης στη Βάρκιζα (vid+pics)

Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοίγουν στόματα για το καρτέλ κοκαΐνης στη Βάρκιζα (vid+pics)

Έτοιμοι να «πνίξουν» την Αθήνα με πάνω από 381 κιλά κοκαΐνης ήταν έτοιμα τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στα ίχνη του οποίου βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, μετά και τη σύλληψη του 33χρονου Σέρβου υπηκόου, στη Βάρκιζα την Κυριακή (03/12/2017) με τα συνολικά 136 κιλά της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας.

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ - ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ – «ΜΑΜΟΥΘ» ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έβγαλαν «λαβράκι»: Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του CNN Greece, το καρτέλ είχε τοποθετήσει την κοκαΐνη σε εκατοντάδες σε εκατοντάδες σακουλάκια, τα οποία έφεραν διάφορα λογότυπα και επιγραφές στις επιφάνειές τους, όπως για παράδειγμα το λογότυπο γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, αλλά και γνωστής εταιρείας μοτοσυκλετών και όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί προσπαθούν να σκιαγραφήσουν τις κινήσεις του 33χρονου Σέρβου μέσα από τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Από αυτά, προκύπτει το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στο Εκουαδόρ, το Περού και τη Βραζιλία.

Διαβάστε αναλυτικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του CNN Greece, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αθώος δηλώνει ο 33χρονος Σέρβος

Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος του 33χρονου συλληφθέντα, Σάκης Κεχαγιόγλου, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, υποστήριξε πως ο πελάτης του δηλώνει αθώος, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εξάλλου, ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε πως ο 33χρονος του είπε πως ο ίδιος δεν είχε κλειδιά από το σπίτι της Βάρκιζας, όπου και βρέθηκαν τα ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος εκτίμησε πως ο πελάτης του είχε περιφερειακό ρόλο στο κύκλωμα.

Δείτε το βίντεο

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα ναρκωτικά

Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν τη Δευτέρα (04/12), από την ΕΛ.ΑΣ., οι πρώτες εικόνες από τα 136 κιλά κοκαΐνης, που βρέθηκαν το Σάββατο (02/12) σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Στο διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούνταν από τον 33χρονο Σέρβο ως χώρος αποθήκευσης και φύλαξης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 124 συσκευασίες κοκαΐνης, οι οποίες έφεραν διάφορα λογότυπα ποιοτήτων κοκαΐνης, υποδηλωτικών της προελεύσεως εγκληματικών οργανώσεων της Λατινικής Αμερικής.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-ποσότητα κοκαΐνης βάρους -136- κιλών και -75- γραμμαρίων,

-το χρηματικό ποσό των -12.830- ευρώ και -3- δολαρίων Η.Π.Α.,

-ΙΧΕ αυτοκίνητο και ποδήλατο,

-τέσσερις (4) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

-δύο (2) θερμοσυγκολητές και

-πλήθος νάιλον συσκευασιών για τη συσκευασία ναρκωτικών

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα βρεθεί την Τρίτη (05/12/2017)

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Πηγή βίντεο: ANT1

Σχετικές ειδήσεις