ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Σύλληψη στο Ρέθυμνο με 3,5 κιλά κάνναβης - Εξιχνίαση κλοπών στο Ηράκλειο

Κρήτη: Σύλληψη στο Ρέθυμνο με 3,5 κιλά κάνναβης - Εξιχνίαση κλοπών στο Ηράκλειο

Δώδεκα υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο εξιχνιάστηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου Έλληνα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της έρευνας των αστυνομικών αρχών, σύμφωνα με το οποίο ο συγκεκριμένος άνδρας, από το Μάιο του 2017 έως και την 05.08.2017 διέπραξε τις κλοπές από διάφορες οικίες, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχή του δήμου Αγίου Βασιλείου, μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια όπου διέμεναν, όπου και βρέθηκαν σχεδόν 3,5 κιλά κάνναβης.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 29 και 27 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. Το αυτοκίνητο καθώς και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του 29χρονου, και 6 κινητά τηλέφωνα ως μέσα επικοινωνίας για διακίνηση ναρκωτικών, κατασχέθηκαν, και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις