ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρόδος: Δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης (pics)

Ρόδος: Δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης (pics)

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης και τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, μία 20χρονη αλλοδαπή και ένας 23χρονος, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου μετά τον κατάπλου επιβατικού/οχηματαγωγού πλοίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού, εντοπίστηκε στην κατοχή της 20χρονης αλλοδαπής ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 9.335 γρ. μέσα σε 10 πλαστικές συσκευασίες.

Παράλληλα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης συνελήφθη ένας 23χρονος, ο οποίος παρέλαβε από την κοπέλα μία ταξιδιωτική αποσκευή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σχετικές ειδήσεις