ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ειρήνη Λαγούδη: Διαψεύδει η Αστυνομία ότι βρίσκεται κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου

Ειρήνη Λαγούδη: Διαψεύδει η Αστυνομία ότι βρίσκεται κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου

Έφτασε μόλις μια ανάρτηση στο Facebook, για να προκαλέσει αναστάτωση στους οικείους της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στις αρχές Ιανουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στην Τριχωνίδα.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε την Τετάρτη (07/02) σε σελίδα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε ανοιχτεί από τις πρώτες ημέρες τους τραγικού χαμού της 44χρονης μητέρας και ανέφερε τα εξής: «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου… Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι αρχές».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Capture

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το sinidisi.gr, η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε κατηγορηματικά το περιεχόμενο της παραπάνω ανάρτησης, υπογραμμίζοντας πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα στην υπόθεση».

Θρίλερ με το κινητό της 44χρονης μητέρας

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι κάποιος ενεργοποίησε το λογαριασμό της 44χρονης μητέρας στην εφαρμογή Viber και μάλιστα άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ της.

Κι όλα αυτά, ενώ το κινητό της παραμένει άφαντο!

Ο εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων, Ιωάννης Πάσχος εξήγησε στο Star πως για να φανεί ότι η Ειρήνη συνδέθηκε στο Viber τότε θα πρέπει κάποιος να μπήκε στην εφαρμογή.

«Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό, εφόσον το κινητό τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί; Πιθανόν το κινητό βρίσκεται στα χέρια κάποιου ή κάποιος μπήκε από άλλη συσκευή, εφόσον αυτή είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό Viber της Ειρήνης», είπε ο κ. Πάσχος.

Διευκρίνισε ακόμα ότι δεν είναι σύνηθες, αλλά ούτε και περίεργο που ενεργοποιήθηκε το Viber αρκετές ημέρες μετά από την εξαφάνιση του κινητού της Ειρήνης, γιατί όπως είπε η συσκευή δεν έχει βρεθεί, πράγμα που σημαίνει πως προφανώς κάποιος την έχει στα χέρια του.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις