ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αλεξανδρούπολη: Όχημα που μετέφερε παράνομους μετανάστες εξετράπη της πορείας του

Αλεξανδρούπολη: Όχημα που μετέφερε παράνομους μετανάστες εξετράπη της πορείας του

Τύχη βουνό είχαν οι δέκα μετανάστες από το Μπαγκλαντές, καθώς δεν τραυματίστηκαν όταν το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του, σε μία απέλπιδα προσπάθεια του 19χρονου ομοεθνή τους οδηγού να διαφύγει τη σύλληψη, καθώς οι επιβάτες βρίσκονταν στη χώρα χωρίς νομιμοποιητικά έγραφα.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής (4/3), στην επαρχιακή οδό Κήπων-Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να ελέγξουν το όχημα.

Ο 19χρονος δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να διαφύγει, με αποτέλεσμα να εκτραπεί το όχημα της πορείας του και να ακινητοποιηθεί εκτός της οδού.

Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζός, μαζί με κάποιους από τους μετανάστες, χωρίς όμως επιτυχία καθώς ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Σχετικές ειδήσεις