ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιασμός 6χρονης Πιερία: Αυτός είναι ο «πα-τέρας» και οι συνεργοί του (pics)

Βιασμός 6χρονης Πιερία: Αυτός είναι ο «πα-τέρας» και οι συνεργοί του (pics)

Με εντολή που εξέδωσε την Τετάρτη (07/03) η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης και η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων ανδρών, που συνελήφθησαν στην Πιερία στις 28 Φεβρουαρίου 2018 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, κατηγορούμενοι για το συστηματικό βιασμό ενός 16χρονου κοριτσιού για έξι ολόκληρα χρόνια. Μεταξύ των συλληφθέντων, ήταν και ο πατέρας του παιδιού.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Είχαν προηγηθεί σχετικά εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Πρόκειται για τους:

Α) ΚΑΡΑΛΙΑ Ιωάννη του Γεωργίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 21-03-1968 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

as 1

as 2

Β) ΜΠΑΚΑΛΗ Νικόλαο του Γεωργίου και της Φανής, γεννηθέντα την 15-03-1958 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

as 3
as 4

Γ) ΓΙΑΝΝΙΚΗ Δημήτριο του Αθανασίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 26-02-1966 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

as 5
as 6

Δ) ΟΡΦΑΝΙΔΗ Βασίλειο του Ευσταθίου και της Όλγας, γεννηθέντα την 22-09-1960 στο Κιλκίς.

as 7
as 8

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι παραπάνω κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Διαβάστε σχετικά:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 6 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46631 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η φρικτή αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2018, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη: Μια έφηβη ηλικίας 16 ετών αποκάλυψε ότι ο ίδιος της ο πατέρας, μαζί με άλλα τρία άτομα τη βίαζε συστηματικά από την ηλικία των 6 έως και την ηλικία των 12 ετών.

Το δράμα της είχε ξεκινήσει από το 2008 και συνεχίστηκε έως και το 2014.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε γίνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Παράλληλα, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κορίτσι που ζούσε τόσα χρόνια την φρίκη. Σύμφωνα με το δελτίο του ANT1, η 16χρονη πριν από έναν χρόνο φέρεται να έπεσε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».

Τότε η 16χρονη είχε χαρακώσει το σώμα της με ξυράφι και είχε πάρει χάπια, κατόπιν οδηγιών που έπαιρνε από άγνωστους συνομιλητές, κατά τη διάρκεια αυτού του «παιχνιδιού», όπως αποκάλυψε στην Αστυνομία, σύμφωνα με τον ANT1.

Σχετικές ειδήσεις