ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι ληστές της Κηφισιάς «χτύπησαν» και τον Λευτέρη Πανταζή;

Οι ληστές της Κηφισιάς «χτύπησαν» και τον Λευτέρη Πανταζή;

Από τη Βουλιαγμένη στην Κηφισιά;

Οι ληστές του άτυχου επιχειρηματία στην Κηφισιά «χτύπησαν» και τον Λευτέρη Πανταζή; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, όταν διαπίστωσαν ότι οι δράστες που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου εισέβαλαν στην τριώροφη μεζονέτα του τραγουδιστή έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και κινήσεις που προσομοιάζουν σε αυτούς που τη Μεγάλη Δευτέρα πυροβόλησαν τον 52χρονο επιχειρηματία.

Η εισβολή των δύο ληστών καταγράφηκε στις 04:30 το περασμένο Σάββατο, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα του ισογείου της κατοικίας που βρίσκεται στην οδό Θησέως. Φορούσαν κουκούλες και γάντια, ενώ ο ένας από αυτούς κρατούσε πιστόλι. Ακινητοποίησαν τις δύο οικιακές βοηθούς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που βρίσκονταν στο ισόγειο. Ο Λευτέρης Πανταζής έλειπε σε περιοδεία στη Λάρισα. Οι ληστές άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ που ανήκαν στις οικιακές βοηθούς και στη συνέχεια ανέβηκαν στους επάνω ορόφους και φαίνεται να άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια.

Μετά και την αιματηρή ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά οι αστυνομικοί ερευνούν τις δύο υποθέσεις και αναζητούν πιθανά στοιχεία που συνδέουν τις δύο ληστείες.