ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Αυτός είναι ο 67χρονος που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων (pics)

Ηλεία: Αυτός είναι ο 67χρονος που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 67χρονου που κατηγορείται για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος συνελήφθη στον Πύργο στις 28/3/2018 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας.

Πρόκειται για τον:

(επ) ΚΑΠΩΝΗ (ον) Αθανάσιο του Νικολάου και της Ευγενίας, γεννηθείς στις 28-10-1951 στo Λιβαδάκι Ηλείας.

1

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από τoν Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις:

α) της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου και

β) της αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη της ηλικίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 4-4-2018 μέχρι και 2-10-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των πολιτών ώστε να αποκτηθούν περαιτέρω πληροφορίες για τον φερόμενο δράστη, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην πρόληψη και στην καταστολή εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανήλικων θυμάτων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των προαναφερθέντων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 26210-81740, 26210–81730 (τηλεφωνικό κέντρο) για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου

Σχετικές ειδήσεις