ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σπείρα Ρομά αλωνίζει… ανενόχλητη σε Ίλιον - Πετρούπολη, αδειάζει σπίτια και ληστεύει παιδιά

Σπείρα Ρομά αλωνίζει… ανενόχλητη σε Ίλιον - Πετρούπολη, αδειάζει σπίτια και ληστεύει παιδιά

Σπέρνουν τρόμο σε παιδιά και ενήλικες τα μέλη σπείρας Ρομά, που εδώ και καιρό αλωνίζουν «ανενόχλητα» σε περιοχές του Ιλίου και της Πετρούπολης, δρώντας σε δύο μέτωπα, αφού αδειάζουν σπίτια και ληστεύουν παιδιά στους δρόμους, σχολεία και αθλητικά κέντρα.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων των περιοχών, τα μέλη της σπείρας έχουν γίνει φόβος και τρόμος για τους μαθητές, καθώς πραγματοποιούν επιθέσεις να ανυποψίαστα θύματα έξω, αλλά και μέσα σε σχολεία και αθλητικά κέντρα. Επιθέσεις με λοστούς και μαχαίρια με τα οποία απειλούν τα παιδιά και στη συνέχεια τους αποσπούν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και χρυσαφικά, για να εξαφανιστούν αμέσως μετά και να συνεχίσουν τη δράση τους… ανενόχλητοι, σε επόμενη ενέδρα.

Οι κάτοικοι των περιοχών δηλώνουν εξοργισμένοι με την απουσία της αστυνομίας, καθώς τα περιστατικά πληθαίνουν, ενώ ακόμα πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα με τις κλοπές σε σπίτια που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στην ευρύτερη περιοχή.

Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό –σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων- έχουν… εξαφανιστεί και οι άνδρες της ομάδας Δίας από τους δρόμους του Ιλίου και της Πετρούπολης.

To Newsbomb πραγματοποιεί εκτεταμένη έρευνα για όσα έχουν ήδη καταγγελθεί, αφού είναι δεκάδες τα περιστατικά και πλέον οι πολίτες δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, κάνοντας λόγο για απουσία της Αστυνομίας και εξαφάνιση του όποιου αισθήματος ασφάλειας μπορεί κανείς να αισθάνεται, ακόμα και μέσα στο σπίτι του...